Heerlijke pannenkoek recept! Snel, makkelijk en super lekker!
* 500 milliliter melk
* 300 gram meel
* 1 ei
* Een halve theelepel baking soda
* Een halve theelepel zeezout
* Snufje kaneelpoeder (optioneel)
* Rozijnen en/of krenten (optioneel)
* Een theelepel cacao poeder (optioneel)
* Garde
* Grote kom
* Soeplepel
* Koekenpan
* Kookplaat
1. Zet de koekenpan op het hoge vuur en laat het goed heet worden.
2. Doe alle ingrediënten bij elkaar in de grote kom.
3. Alle ingrediënten goed door elkaar mengen met de garde!
4. Zorg dat alle ingrediënten samenkomen tot een geheel.
5. Heb je een anti-aanbaklaag pan? Dan kun je zonder olie bakken. Voor
andere pannen is het aan te raden een olie te gebruiken.
6. Schep een soeplepel van de pannenkoekenmix in de hete koekenpan.
7. Na een minuutje of 1-2 kun je de pannenkoek omdraaien. Wanneer het
licht tot donkerbruin begint te kleuren, is de zijde goed!
8. Zijn beide zijdes goed gebakken? Haal de pannenkoek uit de pan en
serveer!
9. Jam Jam!